9i6xcxc8swgad14kncr1

Artrosskola för hundar

Här får du såväl teoretiska kunskaper som praktiska exempel på hur du kan hjälpa din hund när den fått artors. Du får 5 olika delar plus en bonus del.

Det här är en kurs för dig som har en hund med diagnosen artros eller för dig som bara vill lära dig mer om hundartros.

I kursen får du teoretiska kunskaper om vad artros är, hur den friska leden fungerar och hur artrosen påverkar leden.

Du får också massor utav konkreta tips på hur du kan underlätta för din hund i vardagen genom att anpassa kost, träning, utrustning och mycket mera.

Dessutom hjälper vi dig med hur du kan underlätta för hunden i ert hem, vilka olika sorters smärtlindring som finns och vad du kan göra för hunden för att minimera smärtan.

Kursen innehåller 5 delar med totalt 11 st lektioner men du får också alla information i textform.

Utöver det så innehåller kursen också en sista bonus del som består utav flera fina erbjudanden för att hjälpa din hund till en så rörlig och smärtfri vardag som möjligt.


Din kursledare


Ängslyckan friskvård/Malin Helmborn
Ängslyckan friskvård/Malin Helmborn

Mitt namn är Malin Helmborn och sedan många år tillbaka driver jag företaget Ängslyckan Friskvård.

Vi arbetar med att utbilda inom hund men vi arbetar också med att behandla hundar med såväl friskvård som rehabilitering efter skada. Till oss kan du komma om du vill ha hjälp när din hund inte riktigt fungerar som den ska, tävlingsprestationerna uteblir, eller när hunden blivit halt, fått ålderskrämpor eller helt enkelt förtjänar en mjuk och härlig massage.

Om du själv vill utbilda dig för att arbeta med hundens rörelseapparat så är du välkommen in på vår hemsida för att läsa mer.


Kom igång nu!