Bli en stjärna framför kameran!

- 5 steg till att göra videos på sociala medier

   Titta på trailer   Köp nu

Blir du svettig av bara tanken på att slå på kameran? Ger du upp innan du ens har börjat? Har du tankar som ”varför skulle nån lyssna på mig?” eller ”vad ska folk tycka?!”

Jag vet! Jag har varit där. Och jag har jobbat med, och utmanat dessa tankar, i hela mitt liv - eftersom att mina drömmar och mål har varit större än mina rädslor. Jag tror att du vet precis vad jag pratar om.

Är du redo att bli trygg i att stå framför kameran och på ett lättsamt, äkta och glädjefyllt sätt uttrycka dig med hjälp av video, så har du hamnat alldeles rätt!

Varför gör du det du gör på dagarna? Varför är det viktigt att folk får veta mer om det viktiga som just DU kan?

Min vision är att du som brinner för det du gör ska våga synas, ta plats i ditt eget liv och på sociala medier för att hjälpa fler och därmed leva DITT fulländade liv!

Det är här du tar språnget att BÖRJA GÖRA, och dessutom göra det sjukt bra!

Med all min erfarenhet som programledare, skådespelare och coach har jag skapat en enkel kurs för dig som vill ta DIG och ditt företagande till nästa nivå och börja SYNAS, NÅ UT och GÖRA SKILLNAD!

Det här är inte en kurs om att göra video. Det här är en kurs om dig. Om att sprida din vision. Om att börja ta plats i världen och i ditt eget liv. När du på ett autentiskt sätt syns mer och gör det som är viktigt för Dig, inspirerar du andra bara genom ditt varande.

Kursen är för dig som:

 • Är motiverad till att få en kickstart på din videoresa och börja ta action
 • Vill göra eller gör videos i dagsläget
 • Gör skillnad för andra människor genom din kunskap och expertis
 • Vill nå ut via sociala medier och få dina kunder eller följare att lära känna DIG
 • Vill stärka ditt personliga varumärke, utöka din tribe eller dina följare och kunder, och på så sätt öka din försäljning

Efter den här kursen:

 • Har du grundläggande kunskaper för att snabbt och enkelt skapa snygga videos
 • Känner du tillit till dig själv och din kapacitet framför kameran
 • Färdiga videos att posta på sociala medier
 • Är det lika naturligt att slå på kameran som att prata med en kompis
 • Tycker du att det är KUL att stå framför kameran
 • Kommer du tack vare dina videos göra stor skillnad för andra människor
 • ÄR du en stjärna framför kameran!


Hur du lyckas med kursen!

Eftersom att du i varje kursavsnitt kommer få nya lärdomar och uppgifter som du direkt tar action på, så GÅR det inte att misslyckas med kursen - förutsatt att du gör uppgifterna såklart!

Och kom ihåg: fastnar du i någon av uppgifterna på grund av att du också är drabbad av PERFEKTIONISTAN, så ha med dig mitt favoritcitat som jag kommer påminna dig många gånger om i kursen: #PROGRESSBETTERTHANPERFECTION

Eftersom att jag vill att du lyckas och skapar resultat för dig själv vill jag även vara tydlig med vem och vad det INTE är:

Det här är INTE För dig som:

 • Vill ha en ren kurs om teknik, redigering och annonsering
 • Vill lära dig specifikt om Instagram, Facebook och Youtube
 • Inte är redo att ta action eller motiverad att gå utanför din comfort zone

Jag ser fram emot att få se dig göra video och hjälpa fler människor med det som är just DIN grej!

Har du frågor om kursen? Se Vanliga frågor samt Praktisk information längre ner.


Kom igång nu!Praktisk information:

 • 5 moduler med utbildningsvideos och tillhörande uppgifter. Filmerna är mellan 1-10 minuter långa beroende på vilket ämne vi berör.
 • Det enda du behöver är något att filma med, förslagsvis din mobiltelefon eller dator, ingen avancerad teknik eller tekniska program behövs.
 • Beroende på hur DU väljer att lägga upp kursen så kan du göra den på en dag eller utspritt över en längre period.

Kursens innehåll och de 5 steg för att börja synas är:

 • MODUL 1: Efter den här modulen känner du kursledaren bättre, har förberett dig bullet proof för att göra och slutföra kursen med bravur, samt fått den inspirationsinjektion du behöver för att starta igång!
 • MODUL 2: Efter den här modulen vet du hur du ska filma, vad som gäller vid filmning på Facebook och Instagram. Du har fått öva på att skapa bra bildutsnitt och vet HUR du ska filma för att filma som ett proffs med och utan stativ (don´t worry, du behöver inte springa och köpa ett dyrt stativ!) samt vilken kamera som passar dig.
 • MODUL 3: Efter den här modulen har du stenkoll på vilken miljö eller bakgrund du vill använda till dina filmer, som passar både dig och ditt personliga varumärke.
 • MODUL 4: Efter den här modulen har du lärt dig använda ljud och ljus på rätt sätt, oavsett hur lätt eller avancerat du vill göra det. Du har fått lifehacks som är guld värda att tänka på innan du börjar filma, för att du inte ska behöva göra en film - och göra om på grund av dålig ljud och ljus.
 • MODUL 5: GRATTIS! Nu är du en stjärna framför kameran, bakom kameran och du har publicerat dina videos.

Fler frågor? Se längre ner i sektionen Vanliga frågor.

Tidigare deltagare berättar

Kristina Närman, The Professional Freedom Academy


Din kursledare


Caroline Aurora Eriksson
Caroline Aurora Eriksson

Hej!

Jag hjälper DIG som gör din grej att våga synas!

Som programledare, skådespelare och coach står jag mycket både framför och bakom kameran och framför mikrofonen i form av programledare, speaker, radio, tv, skådespelare på scen, i film och reklam.

Med min unika kompetens och erfarenhet hjälper jag dig till DU börjar synas på ett autentiskt sätt framför kameran, tycker att det är kul, och därmed tjänar påengar på att hjälpa FLER människor med det som just DU är så bra på!

Tidigare arbetat på bl.a. SVT, Baluba, Stockholms Dramatiska Högskola, Citysoffan, Stockholm Lokalradio - både framför och bakom kameran. Tilldelats ledarskapsdiplom av Sveriges Konung för Värdebaserat Ledarskap.Kursledaren har ordet

Caroline Aurora Eriksson


Kom igång nu!Vanliga frågor


När börjar kursen och hur länge har jag tillgång till den?
Kursen börjar så fort du har investerat i den, och du har tillgång till den för alltid!
Hur vet jag om kursen är rätt för mig?
Den här kursen är en självstudiekurs som bygger på att du är motiverad, taggad och självständigt gör uppgifterna - i annat fall får du inget resultat och kommer fortsätta stå kvar på samma plats som du alltid gjort. Om du istället känner att du behöver mer personlig rådgivning, coachning och vill ha feedback på dina filmer rekommenderar jag dig att skicka ett meddelande och boka in ett kostnadsfritt första samtal för individuell coachning: http://www.facebook.com/carolineerikssonofficial
Hur betalar jag?
Du betalar med kort, med Visa, Mastercard eller American Express. Du väljer själv om du betalar allt direkt eller vill dela upp betalningen.
Hur lång tid tar det att göra kursen?
Det bestämmer du själv, beroende på hur mycket eller lite tid du ägnar åt att göra uppgifterna. Det är 5 moduler och utbildningsfilmernas längd är mellan 1-10 minuter beroende på vilket ämne vi berör. Förslagsvis delar du upp kursen och gör lite varje dag eller några gånger i veckan, men du kan även ägna en dag åt kursen om du vill lära dig snabbt.
Behöver jag några förkunskaper?
Nej, du behöver endast veta hur du trycker på kameran med det du vill göra dina videos med (mobil/padda/dator). Det är bra om du inte är helt nybörjare på Instagram och Facebook.
Finns det kursdokumentation jag kan skriva ut?
Nej, kursen består utav utbildningsvideos.

Tidigare deltagare berättar

Jenny Sandfors, Internetform


Kom igång nu!