Ccpvebssa69jsrrcitng

En PANGföreläsning - rädslor och ångest hos hundar

Beskriver rädslor hos hund.

Det viktiga i arbetet med en rädd hund är att ta rädslan på allvar och det går alltid att hjälpa din hund i stort och smått - livskvaliteten kommer att öka om hunden får hjälp

  • Rädslor och ångest hos hunden
  • Vad är rädsla?
  • Hur kan vi hjälpa vår hund (och oss själva)
  • Olika typer av rädsla
  • Att minska och släcka ut rädslor
  • Några exempel på hur du kan hjälpa din hund med rädslan

(1 tim 9 minuter)


Din kursledare


Gunilla Backman
Gunilla Backman

Gunilla Backman är vd för Svenska PedagogHundsinstitutet AB och hon driver även företaget eQuality som jobbar med organisation, utvärdering och ledarskap. Gunilla är född i Boden och flyttat till Stockholm 2006 och hennes företag fick flytta med. 2016 skrev Gunilla "PANGboken rädslor och ångest hos hunden.

Hon är lärare i botten och har jobbat med många chefsuppdrag (rektor, områdeschef, utvecklingschef, studierektor i Luleå och Stockholms universitet, biträdande Kulturskolechef och Kulturskolechef i Stockholms stad etc). Gunilla har en filosofie magisterexamen i pedagogik.

Gunilla är ansvarig för alla utbildningsupplägg vid Svenska PedagogHundsinstitutet. Eftersom Gunilla arbetat med online och distansutbildningar vid Luleå Tekniska universitet samt i Stockholm har hon tagit fram utbildningar inom hundbranschen som går att genomföra på hemmaplan. Nu även här på webb-kurser.se.

Inom hund har hon en hundpsykologexamen, är BeteendeCoach™, instruktör och arbetar med hundägare som behöver stöd med sina hundar. En egen hund finns också i verksamheten – Messi, som är en Australian Shepherd som är vår alldeles egen kontorshund som hjälper henne i utbildningar och i mötet med hundägare.


Kursinnehåll


  PANGföreläsning
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Kom igång nu!