Från idé till projekt

Ta din idé och gör den till ett projekt - som du kan genomföra själv eller intressera andra för.

   Titta på trailer

I denna kurs får du lära dig grunderna i att:

Se till att din idé blir verklighet

-Beskriva din idé i projektform

-Välja rätt form och projekttyp

-Skapa en enkel och tydlig projektplan

-Göra en projektbudget

-Bygga upp en enkel projektorganisation

-Ha koll på den dokumentation du kan behöva före och under ett projekt

-Hantera avvikelser i ditt projekt


Målgrupp: Innehållet vänder sig till dig som vill ta dina första steg som projektledare eller helt enkelt bli en bra projektmedarbetare.

Mål: Efter avslutad kurs kommer du att ha fått en grundläggande kunskap hur du skapar ett projekt från en idé och sedan genomför projektet.

Innehåll: Kursen består av totalt 8 avsnitt i form av videos. Du får också tillgång till dokumentation och extra material i form av nedladdningsbara pdf-dokument, mallar och checklistor.

(33 minuter)


Din kursledare


SMEBOX AB
SMEBOX AB

SMEBOX har sedan starten 1999 haft fokus på att inspirera och kompetensutveckla individer. Oavsett du är företagare eller anställd, eller kanske är på väg in på arbetsmarknaden, så är ett entreprenöriellt förhållningssätt till det du gör en stark drivkraft och ett sätt att lyckas i förverkligandet av de drömmar du bär på

SMEBOX har främst riktat sig till entreprenörer, företagare och deras anställda men innehållet i våra kurser och inspirationsmaterial har också använts för studenter, nyanlända och andra som vill utvecklas i sina roller och bli mer attraktiva på marknaden med sina kompetenser.

Våra kurser ger dig en mycket praktiskt inriktad kunskap och vi delar generöst med oss av våra egna erfarenheter och från de människor och organisationer vi mött genom åren.

Att arbeta i projektform, att presentera sina idéer och resultat, att genomföra effektiva möten, att ta en idé från start till projekt och vidare till ett förverkligat

företag är några av de innehåll du kommer att hitta hos oss.

Vi hoppas du får stor glädje av den kunskap vi vill ge dig och att du blir inspirerad till att ta nästa steg i din egen utveckling!

Kenneth OE Sundin - Klicka för LinkedInprofil

Kenneth OE Sundin

VD och ägare SMEBOX AB


Kursinnehåll


  Avvikeleshantering - I 2 avsnitt får du grunderna i att kunna hantera en avvikelse i ett projekt
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Kom igång nu!