Grundkurs i mental träning

Träna upp din inre styrka och styr ditt liv dit du vill med mental träning.

Kursen startar när det passar dig...

Detta ingår:

Grundkurs i mental träning. Lektioner, filmer, presentationer och olika övningar som du gör helt i din egen takt. Med Jessica Humleklo.

Vad är mental träning?

Mental träning innebär systematisk, metodisk träning som görs under en längre tidsperiod. Vanliga effekter av mental träning är att du sänker spänningsnivån i kroppen och därmed sänker stressnivån i både kropp och sinne, du använder både din tid och energi effektivare, sover bättre och känner dig piggare.


Vilka resultat kan jag förvänta mig efter kursen?

Efter kursen har du kommit ner i stressnivå och tagit kontrollen över ditt liv härifrån och framåt. Du vet vart du vill och vad som motiverar dig och du har grundläggande verktyg för att kunna fortsätta utvecklas genom hela livet.


Din kursledare


Styr ditt liv dit du vill
Styr ditt liv dit du vill

Yoga

Jessica har undervisat i yoga sedan 2006. Under hela 90-talet tränade hon yoga till och från, men fastnade på riktigt för yoga när hon fick sitt tredje barn 2004. Hon började gå på yogaklasser och däremellan tränade hon hemma själv. Snabbt kände hon styrkan växa både fysiskt och mentalt och tänkte: ”det här är så bra att jag måste få dela med mig av yoga till andra”.

Idag driver hon en Yogastudio i Stenkullen tillsammans med Karin Hilmarch och Jonas Humleklo. Hon har även yogaklasser i Jonsered.

"För mig handlar yoga om att möta sig själv på mattan genom att skapa kontakt mellan andetaget och rörelsen"

Jessica är certifierad ”Experienced 500Hr Yoga teacher” inom Yoga Alliance, vilket innebär att hon har mer än 500 utbildningstimmar och mer än 2 000 undervisningstimmar i bagaget. Den yogastil Jessica undervisar i är Ishta-yoga som står för ”Integration of Hatha, Tantra and Ayurveda”. Det är tre stora ur-traditioner som är hopvävda i en modern yogatradition.

Mental Träning

Inspirerad av alla människor hon möter på mattan har Jessica även utbildat sig till Licensierad Mental Tränare på Skandinaviska Ledarhögskolan under Lars-Eric Uneståhl.

"Väldigt enkla tekniker har visat sig vara oerhört verkningsfulla och det är överväldigande hur stor kraft vi har inom oss och hur mycket vi själva kan påverka våra liv."

"Alla förtjänar att få leva ut sin potential. Ibland kan det vara svårt att veta vad som är dina speciella gåvor eller hur du ska kunna få utlopp för dem. Du kanske känner att du vill ha ut mer av livet, men vet inte var du ska börja. Jag har verktygen du behöver för att styra ditt liv dit du vill och jag hjälper dig gärna".


Välkommen till kursen.

Kom igång nu!