Lxhv0jytrcqwnf8pg6ii

Hjälp din rädda hund!

Handfasta tips på hur du hjälper din hund.

Vi närmar oss nyåret – en tid som kan skapa oro och rädsla hos våra hundar. I detta webbinar berättar Gunilla Backman vad rädsla är och ger praktiska råd och tips vad du kan göra för att hjälpa din rädda hund. Föreläsningen tar upp vad som är viktigt att tänka på när du ska hjälpa din rädda hund.

  • Hur kan jag/vi hjälpa vår rädda hund?
  • Praktiska råd och tips
  • Att tänka på
  • Vad är rädsla?
  • Att förändra känslor från negativa till positiva
  • Belöningens roll i arbetet
  • Träning med din rädda hund

Föreläsning på 1 timme och 10 minuter.


Din kursledare


Gunilla Backman
Gunilla Backman

Gunilla Backman är vd för Svenska PedagogHundsinstitutet AB och hon driver även företaget eQuality som jobbar med organisation, utvärdering och ledarskap. Gunilla är född i Boden och flyttat till Stockholm 2006 och hennes företag fick flytta med. 2016 skrev Gunilla "PANGboken rädslor och ångest hos hunden.

Hon är lärare i botten och har jobbat med många chefsuppdrag (rektor, områdeschef, utvecklingschef, studierektor i Luleå och Stockholms universitet, biträdande Kulturskolechef och Kulturskolechef i Stockholms stad etc). Gunilla har en filosofie magisterexamen i pedagogik.

Gunilla är ansvarig för alla utbildningsupplägg vid Svenska PedagogHundsinstitutet. Eftersom Gunilla arbetat med online och distansutbildningar vid Luleå Tekniska universitet samt i Stockholm har hon tagit fram utbildningar inom hundbranschen som går att genomföra på hemmaplan. Nu även här på webb-kurser.se.

Inom hund har hon en hundpsykologexamen, är BeteendeCoach™, instruktör och arbetar med hundägare som behöver stöd med sina hundar. En egen hund finns också i verksamheten – Messi, som är en Australian Shepherd som är vår alldeles egen kontorshund som hjälper henne i utbildningar och i mötet med hundägare.


Kursinnehåll


  Föreläsning
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Kom igång nu!