Hur når du framgång i livet?

Vill du få mer tid över till att göra saker som du tycker om? Få en bättre balans mellan arbete och fritid? Gå min kurs i personlig utveckling!

   Titta på trailer   Köp nu

Låt mig få erbjuda dig en kurs i personlig utveckling, som du har nytta av både på jobbet och på din fritid. Du får lära dig att:

  • strukturera ditt liv
  • prioritera och bli mer effektiv
  • minska din stress och slippa bli utbränd
  • ta initiativ och sätta och genomföra mål
  • få folk att lyssna på dig
  • få balans mellan arbete och fritid.

Kursen består av 8 skriftliga avsnitt och reflekterande frågor där du sätter in frågeställningen i din egen situation. Du får också 12 olika verktyg där du analyserar din situation, dina mål och drömmar.

Men du börjar med att analysera dig själv, vem du är och vad du är bra på och vilka mål har du. Då vet du bättre vad du skall ta tag i och börja utveckla dig själv.

Målet är att du skall lära känna dig själv och få inspiration att bli ännu bättre på det du är bra på och att arbeta med de saker du vill (behöver) bli bättre på.

Tanken är att du skall arbeta med att utveckla dig själv under en längre tid, 5 till 6 månader. ”Träning ger färdighet”, det uttrycket har du väl hört förut. Och det är sant. Att ändra dina vanor tar tid – men du blir ”en bättre människa”, det lovar jag.

Du kan börja med att bara köpa delkursen ”Vem är jag” för 450 kr. När du är klar med den har vi två ett samtal och du kan då ta beslut om att gå hela kursen. Priset för hela kursen är 3 600 kr (vi drar naturligtvis av de 450 kr du redan betalat!), eller 600 kr per månad i 6 månader. Under kursens gång kan vi ha några personliga samtal om du så önskar där du kan få lite stöd och tips.


Din kursledare


Helgesson Coaching & Consulting
Helgesson Coaching & Consulting

Claes I Helgesson

Jag, Claes I Helgesson, har i många är arbetat med personlig utveckling, som en del i ett ledarutvecklingsprogram, men också för personer i olika ålder på väg upp i sin karriär, som jobbcoach, som mentor åt egenföretagare och nyanlända osv.

Har du några frågor om kursen, skicka ett mail på adressen
[email protected]


Kom igång nu!