Min superkraft kallas ADHD

Att växa upp med ADHD och nå sina drömmar trots svårigheter och hinder.

   Titta på trailer
 

Hur är det att växa upp med ADHD som kvinna? Om man har storslagna drömmar, kan man nå dem då?

Mirre Sennehed är en entreprenör och författare som åkt runt i Sverige sedan 2017 med "Min superkraft kallas ADHD". Hon berättar om att växa upp med en annorlunda hjärna, om hennes kamp med svårigheter i skolan och om psykisk ohälsa. Men trots alla svårigheter lyckades hon finna positiva sidor hos sig själv som gjorde diagnosen till en tillgång i många sammanhang. Trots alla svårigheter har hon lyckats nå sina drömmar och många gånger tackar hon sin ADHD för sina framgångar.

Mirre har egenskaper andra kallar för hennes "superkraft" men som hon hävdar beror på hennes ADHD. Hon har gjort sådant andra sa var omöjligt för någon med ADHD, till exempel värnplikten och hon har gett ut flera böcker. Hon vägrar hämma sig på grund av att hennes hjärna fungerar annorlunda. Mirre tar även upp problemen med psykiatrin samt felaktiga förhållningssätt till denna omdiskuterade diagnos och hur man kan klara vardagen och våga tro på sin egen förmåga.

Se den populära föreläsningen online samt ta del av nedladdningsbara tips och råd för att klara vardagen och personlig utveckling. Du får även ta del av ett kortare föredrag av Mirre om att arbeta när man har ADHD.

Det går även att köpa kurspaket mot faktura för intern utbildning på till exempel arbetsplatsen, i föreningen eller inom kommunal verksamhet. Kontakta [email protected] för mer info och pris.


Din kursledare


Mirre Sennehed
Mirre Sennehed

Mirre Sennehed är en 33-årig entreprenör som bor i Göteborg. Hon är uppvuxen i Linköping och mamma till en 8-årig son. Hon arbetar som projektledare för kulturprojektet Creative Point, har grundat och driver en utomhusfestival, Subkult, samt driver eget som klubbarrangör, föreläsare och författare. Hon skrev sin första roman som 14-åring och släppte sin debutroman som 18-åring. Hösten 2018 blev hon för första gången utgiven på Idus förlag med den verklighetsbaserade romanen "Pojken med stjärnorna". 2017 gick hon ut offentligt med sin diagnos ADHD då hon deltog i en innovativ idétävling på The Brewhouse Award. Hon vann där pris för sin idé "Min superkraft kallas ADHD" som handlade om att sprida mer kunskap om diagnosen samt förändra attityder och förhållningssätt.

Jag erbjuder även kurspaket mot faktura för företag/föreningar och kommun.

Har du frågor? Maila mig på [email protected]

www.mirresennehed.com


Kursinnehåll


  Föreläsningskurs om att leva med ADHD och nå sina drömmar.
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Vanliga frågor


Är det en föreläsning eller kurs?
Det beror på hur man ser det. Går att se det som en föreläsning och även kurs. Du tar del av en föreläsning där du även får möjlighet att se en bonus-föreläsning med temat "ADHD i arbetslivet". Du får dessutom tillgång till ett dokument med tips och råd som Mirre använt för personlig utveckling och för att hantera sin ADHD.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du betalar för kursen 1 gång och kan sedan se föreläsningarna och ladda ner dokument när du vill så länge kursen finns kvar online.
Om jag känner mig missnöjd?
Om du är missnöjd med föreläsningen och kursmaterialet så vill jag gärna höra din synpunkt så jag kan förbättra mig! Maila mig direkt på [email protected]
Är föreläsningen barnvänlig? Riktad till barn?
Nej, den är främst riktad till vuxna och unga vuxna. Jag skulle rekommendera att man åtminstone går i högstadiet, men självklart har folk haft med även yngre barn på mina föreläsningar. Det kan kanske bli svårt att koncentrerar sig så länge som krävs om man är för ung, men det är inget barnförbjudet som visas eller tas upp under föreläsningen.
Kan jag som inte har ADHD ha nytta av kursen?
Ja, självklart! Alla känner vi nog någon som lever med ADHD och ju fler som har kunskap om detta ämne, desto bättre. Jag talar inte endast om ADHD utan går igenom viktiga faktorer för personlig utveckling som riktar sig till alla människor och olika sätt att se på sig själv och sin egen förmåga. Det är tips som alla kan ta till sig och ha användning av.
Kan jag beställa kursen till mitt företag/förening?
Ja, absolut! Maila mig på [email protected] ifall du är intresserad av att köpa kursen med faktura för utvald publik eller till exempel att dina kollegor ska kunna se den online från hemmet.

www.mirresennehed.com

Kom igång nu!