Sockerkontroll

Bli fri från sötsuget, ta sockerkontroll och få en hälsosammare livsstil!

Vitt tillsatt socker innehåller inga vitaminer eller mineraler, bara tomma kalorier! Vitt socker är inget vi människor överhuvudtaget behöver. Äter vi för mycket leder det till fetma och andra livsstilsrelaterade sjukdomar.

Fast vi känner till detta, är det ändå svårt att låta bli. Suget finns där och ofta äter vi sötsaker tom. fast i har bestämt oss för att inte göra det!

I den här kursen får du veta varför det är så och vad man kan göra åt saken, du får verktyg i form av övningar och recept och när du är klar med kursen kommer du att ha fått kontroll över ditt sötsug och som bonus ett friskare liv!


Din kursledare


MåBra online / Christel Björk
MåBra online / Christel Björk

Jag heter Christel Björk, är utbildad sjukskötare, småbarnspedagog och livsstilsrådgivare. Livsstilsrådgivare är utbildade kostrådgivare och hälsoinspiratörer. I mitt yrke som livsstilsrådgivare jobbar jag främst med hälsoinspiration och sätter stor vikt vid att människor skall känna sig inspirerade att själv satsa på sin hälsa medan man ännu har den i behåll. Jag inspirerar till viktminskning, mera energi, sockeravvänjning, tobaksavvänjning m.m. och ger också kurser i dessa ämnen. Jag erbjuder även kostanalys, vill du veta om du får i dig tillräckligt av alla energigivande och icke energigivande näringsämnen? Kontakta mig via e-post på [email protected]

Jag har över 25 års erfarenhet av småbarnspedagogik och delar med mig av mina erfarenheter i mina kurser för föräldrar.( på kommande)


Kom igång nu!