🍀Så ett frö, vattna och vårda den så kommer det att växa till en vacker planta🍀


Jag vet av egen erfarenhet att det är möjligt att må bättre med verktygen jag använder i mitt arbete som terapeut och coach.
För att kunna nå ut till fler än jag kan ta emot på min mottagning, har jag producerat denna webbkurs. När du tar del av kursen får du glädje och nytta av kunskap och övningarna under resten av livet.


Det är viktigt att ta hand om dig själv som du sköter om andra i din närhet. Fråga dig: vad behöver JAG för att må bättre?


Jag tänker att varje människa är sin egen trädgårdsmästare och kan ta ansvar och sköta om sin egen hälsa. Det kan man göra på olika sätt, men ibland kan man behöva stöd och ta hjälp.
Det gjorde jag själv när jag fick stressymtom. Jag insåg att jag kan inte hjälpa andra när jag själv är i obalans och mår dåligt.


Investeringen i min hälsa var det klokaste jag har gjort. Nu mår jag bra och kan göra det jag önskar fullt ut. Jag har mina verktyg som jag använder för att behålla min goda hälsa.

Genom mitt företag Prima Vita, erbjuder jag nu hjälp till andra.

Efter att du genomgått denna kurs kommer du att:


🌱 få kontroll över din stress genom effektivare andning.

🌱 ha bättre kroppshållning så att din andning förbättras ännu mer.

🌱 sova bättre och vakna utvilad.

🌱 få mer energi och ork för att göra det som du vill och behöver i din vardag.

🌱 minska fysiska symtom som huvudvärk, spänningar och värk i kroppen, yrsel, magproblem, hjärtklappning mm.

🌱 minska mentala stressymtom som irritation, oro, ångest, koncentrationssvårigheter och dåligt minne.


🌱 bli gladare.I denna kurs får du grundläggande teoretisk och praktisk kunskap om stress, medveten andning och kroppshållning.

Du kommer att göra en egenskattning av din hälsa och sätta upp de mål du vill uppnå med kursen.

Tillhörande övningar gör du under tre veckor. Därefter gör du en uppföljning och utvärderar resultatet.


Vid önskemål kan du boka ett samtal för 45 min. utan kostnad närsomhelst under kursen 🍀


💻 Kursstart: när det passar dig direkt efter köpet.Allt detta är inkluderat i kurspriset:


🌱 5 moduler innehållande 14 lektioner inspelade på video så att du kan använda dem om och om igen.


🌱 22 nedladdningsbara övningar i PDF-format som kan läsas på alla enheter, PC, surfplatta, mobil och självklart kunna skrivas ut.


🌱 Skattning av egna symtom samt uppföljning av resultatet efter genomgången kurs.


🌱 Som bonus får du tillgång till en ljudfil på en av övningarna - Uppmärksamhetens resa genom kroppen, så att du kan använda övningen både med och utan ljud. Genom övningen utan ljud lär du dig grundtekniken. När du lyssnar på ljudfilen kan du koppla av och koncentrera dig på vad du upplever i kroppen. Du får valmöjligheten att öva så som det passar dig bäst just i stunden.


🌱 Ett samtal för 45 min. om så önskas.Det är jag som är din kursledare

Sedan 2008 arbetar jag i mitt eget hälsoföretag, Prima Vita, som arbetsterapeut, coach, instruktör i Medveten Andning, Basal Kroppskännedom samt tangoterapi. Vill du veta mer kan du titta in på min hemsida: www.primavita.se

Mitt mål är att ge människor verktyg som de kan använda för att hitta tillbaka till sina resurser och förändra det som behövs för att återfå balansen. Jag har en brinnande önskan att hjälpa människor att må bättre.

Du når mig på mail: [email protected].

Tveka inte att kontakta mig om du undrar över något!

Kundberättelser

Har tack vare Liis fått lära mig att andas (vilket jag först trodde jag kunde!) Det jag inte visste var hur viktigt det är att andas rätt, stanna upp och bara vara (vilket jag ”inte hade tid med” tidigare) utan att göra tusen saker hela tiden.
Jag började lyssna på min kropp med hjälp av verktygen jag fick av Liis. Efter att ha övat varje dag började jag sakta men säkert må bättre, och idag mår jag bra! 🍀
Maria Engquist


När jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom vände jag mig till Liis på Prima Vita för att få bukt på mitt mående. Jag lärde mig att med rätt verktyg, vilja och tålamod så går det att må bättre. Jag insåg att om jag vill må bra på djupet så måste jag också göra jobbet som krävs för att komma dit.
Tack vare Liis på Prima Vita har mitt liv förändrats på ett sätt som jag inte trodde var möjligt! Idag känner jag mig som en stark individ och jag tror på min förmåga att utvecklas livet ut. Jag är tacksam över att känna förändring på djupet och känner mig rustad för livet. 🍀
Mia Jansson

Välj betalsätt


2 176 kr

Decemberkampanj (20 % rabatt på ord pris 3 400:-)

6 delbetalningar á 362 kr/månad

Delbetalning