Dnd4tqfr7wdavjbbhdfe

Vässa din pedagogiska kompetens 1

Att pedagogiskt leda grupper på ett bra sätt!

Denna föreläsning handlar om utmaningen att leda grupper. Gunilla Backman gör ett svep över vad vi som pedagoger/instruktörer behöver tänka på för att möta våra deltagare på ett bra sätt.


Din kursledare


Gunilla Backman
Gunilla Backman

Gunilla Backman är vd för Svenska PedagogHundsinstitutet AB och hon driver även företaget eQuality som jobbar med organisation, utvärdering och ledarskap. Gunilla är född i Boden och flyttat till Stockholm 2006 och hennes företag fick flytta med. 2016 skrev Gunilla "PANGboken rädslor och ångest hos hunden.

Hon är lärare i botten och har jobbat med många chefsuppdrag (rektor, områdeschef, utvecklingschef, studierektor i Luleå och Stockholms universitet, biträdande Kulturskolechef och Kulturskolechef i Stockholms stad etc). Gunilla har en filosofie magisterexamen i pedagogik.

Gunilla är ansvarig för alla utbildningsupplägg vid Svenska PedagogHundsinstitutet. Eftersom Gunilla arbetat med online och distansutbildningar vid Luleå Tekniska universitet samt i Stockholm har hon tagit fram utbildningar inom hundbranschen som går att genomföra på hemmaplan. Nu även här på webb-kurser.se.

Inom hund har hon en hundpsykologexamen, är BeteendeCoach™, instruktör och arbetar med hundägare som behöver stöd med sina hundar. En egen hund finns också i verksamheten – Messi, som är en Australian Shepherd som är vår alldeles egen kontorshund som hjälper henne i utbildningar och i mötet med hundägare.


Kursinnehåll


  Vässa din pedagogiska kompetens 1
Tillgänglig i dagar
dagar efter du anmält dig

Kom igång nu!